Falla Plaça Major

Primer objetiu aconseguit

El nostre artista, Borja Lorente, aconsegueix per 5a vegada aquest guardó i per 2a vegada al costat de la nostra comissió. A més, ho fa l’any que compleix 10 anys com a Artista Faller, i per això, només tenim paraules de felicitació i agraïment per la seua gran feina i esforç.

Aquest ninot que porta per lema, “El Cor de l’Àrtic”, és el reflex del talent que Borja atresora, això, sumat a la seua enorme dedicació fa que no puguem estar més orgullosos que siga el nostre artista.

Per altra banda, vos presentem la nostra proposta per a la Expo24’ que porta per lema “MusicalMent”

Estem “In Love” amb el nostre ninot, i per això, volem mostrar el nostre agraïment a Toni Pérez i tot el seu equip pel treball realitzat.

Amb una menció especial al gran Alexis Alemany pel seu fer en la pintura d’aquest grup.

En poques setmanes ens veiem en la Plaça i com ens agrada dir, siguen benvinguts al regne dels somnis, òbriguen bé les seues oïdes, deixen-se portar i gaudisquen del concert que està a punt de començar.

Tags:

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Latest Comments

No hay comentarios que mostrar.